вторник, 22 октомври 2019 г.

Kак да се отървете от мазнините?



Ако се интересувате от изсушаване на тялото, тогава сте решили, че е дошло време да се отървете от мазнините, които не само развалят фигурата, но също така имат лошо влияние върху здравето.

Под сушенето се разбира набор от действия, насочени към изгаряне на мазнини и максимално запазване на мускулната маса. Важна роля при сушенето играе диетата. Ето защо, ако обичате да хапвате вкусно, такъв метод ще се превърне в истински тест за издръжливост за вас.
3 основни догми за сушене
- Липса на калории. Разходът на калории се нуждае от повече от получаването, тогава тялото ще изгори наличните резерви.

- Ограничено количество въглехидрати. Те не трябва да бъдат напълно изключени, а именно да бъдат ограничени.

- Добър метаболитен процес.

Надяваме се, че трите основни догми не са ви спрели по пътя към идеалната фигура, защото не е трудно да ги приложите.

По време на сушенето мярката е важна. Метаболизмът не трябва да се влошава. Строгата диета забавя метаболизма, така че мазнините ще са склонни да напуснат тялото. Факт е, че тялото, чувствайки глад, започва икономически да изразходва резерви в името на самосъхранението. Мастните отлагания в този случай започват да се консумират много бавно. Следователно, ако сте настроени да изсъхне, тялото трябва да бъде измамено, за да не подозира нищо.

Предишната скорост на метаболизъм трябва да се поддържа. Въпреки това, много комплекси за отслабване не вземат предвид този нюанс. В резултат на това желаният резултат или не настъпва, или идва, но много бавно. В същото време има вероятност скоро мазнините отново да се заселят в организма.

Хранене, докато изсушава тялото
Смята се, че сушенето и мазнините в диетата са несъвместими. Това обаче е заблуда. Мазнините насищат организма с полезна енергия, подобряват функционирането на вътрешните органи и производството на хормони. Можете да дадете предпочитание на рибни или растителни мазнини.
sarms ceni
Както бе споменато по-горе, въглехидратите не трябва да се изключват от диетата. Те са полезни за организма и допринасят за добрия метаболизъм. Те трябва само да бъдат ограничени, така че тялото да започне да изразходва мазнини.

Опции за ограничаване на въглехидратите във вашата диета:
- Изключване на въглехидрати във вечерната порция храна.

- Редувайте присъствието и отсъствието на въглехидрати. Например 1 ден - нормалното количество въглехидрати, 2 и 3 дни - намалено, 4 дни - увеличение на количеството въглехидрати.
Програма за сушене на въглехидрати с въртене
Предлагаме пример за редуване на въглехидрати за мъже с тегло от 80 до 90 килограма.

1 ден - нормално количество въглехидрати

- Пилешко месо 200 г, картофи 200 г, пекинско зеле, средно голям домат.

- извара 250 г, банан, мандарини 2 бр.

- Риба с ниско съдържание на мазнини 200 г, ориз 300 г, половин сладък пипер, бяло зеле 3 листа.

- Говеждо или телешко месо 100 г, яйчен белтък 5 бр., Варени картофи 150 г, пекинско зеле 2 листа.

- Пилешко месо 200 г, ориз 60 г, маруля 3 бр., Един среден домат, половин сладък пипер, зехтин 1 с.л. лъжица.

- Риба с ниско съдържание на мазнини 200 г, спагети или паста 70 г, маруля 2 бр., Един среден домат.

- Пилешко месо 200 г, портокалов сок 200 мл.

2-ри и 3-ти ден - намалено количество въглехидрати

- Риба с ниско съдържание на мазнини 200 г, бяло зеле 100 г, един средно голям домат.

- Варени яйчни белтъци 8 бр., Тиквички 150 гр., Лимон 2 филийки, листа от магданоз.

- Варени яйчни белтъци 8 бр., Грейпфрут 2 бр.

- Риба с ниско съдържание на мазнини 200 г, бяло зеле 100 г, един средно голям домат.

- Салата от пресни плодове: грозде 10 бр., Грейпфрут 1/3 част, един портокал, едно киви, един орех, бадеми 10 бр., Тиквени семки 2 ч.л.

- Салата с риба: консервирана риба тон 2 консерви, листа от маруля 2 бр., Зелен лук 1 перо, половин домат, 1 настърган хляб, зехтин 1 чаена лъжичка.

4 ден - увеличение на количеството въглехидрати
sarms cena
- Салата: пилешко месо 100 г, варен протеин 1 бр., Варени картофи 100 г, пекинско зеле 3 листа, сладък пипер 1/3 част.

- извара 200 г, кефир 200 мл, мандарини 4 бр.

- Пилешко месо 100 г, яйца с меко варене 2 бр., Варени картофи, маруля 2 бр., Един средно голям домат, сладък пипер 1/3 част.

- Плодова салата: грозде 10 бр., Грейпфрут 1/3 част, един портокал, едно киви, един орех, бадеми 10 бр., Половин ябълка.

Как да подобрим метаболизма?
Има много начини да подобрите метаболизма и да го поддържате на желаното ниво. Например, можете да правите малки интервали между храненията, това ускорява метаболизма. Поръчките трябва да са малки, съставени от здравословна храна.

Разделете общите калории на ден на 6 до 8 порции. Разбира се, подобна диета е обезпокоителна, но резултатът си заслужава и тогава, когато фракционният режим стане навик, ще бъде много по-лесно.

Систематичните и интензивни спортове стимулират метаболизма. Също така тренировките допринасят за увеличен прием на мазнини.

Изборът на вид обучение до голяма степен зависи от личните предпочитания. Въпреки това, експертите препоръчват да спортувате с тежести или да правите интервални тренировки (активните упражнения се редуват с релаксация). Последният вариант ефективно задвижва мазнините и запазва красиви мускули, които ще поемат енергия за себе си, дори и в пасивен режим. За да постигнете бърз ефект, дайте предпочитание на кардио тренировките.
Обучение за сушене
Разбира се, можете да напуснете режима на упражнения, както за натрупване на маса (упражнения с тежест 6-10 повторения и почивка 60 секунди), но желаният резултат ще дойде по-бавно.

Алтернатива е да правите повече повторения с по-малко тегло и минимална почивка.

Няма коментари:

Публикуване на коментар