вторник, 16 април 2019 г.

GOLD SARMS Cardarine GW-501516



    

GOLD SARMS Cardarine GW-501516



GW-501516, известен като Кардарин е Селективен Модулатор на Андрогенните Рецептори, който е известен със способността си да стимулира изгарянето на мазнини. Този продукт е тестван и доказано ефективен при комбинация с други SARMS като Андарин, Лигандрол или Остарин.

Причината поради която Cardarine (Кардарин) е обичан и популярен САРМ, уникалното му свойство е да спомога за селективното топене на мазнините около талията и корема. Кардарин не е просто супер фет бърнър подходящ за жени и мъже а и повишава нивата на азотен оксид, който предпазва от атеросклероза и намаля холестерола. 

Кардарин рязко увеличава издръжливостта и потенциала на тялото да изгаря мазнини. Приемащите се чувстват жизнени и бодри през цялото време, с желание да извършват някаква физическа дейност. 

Точно като всяка друга добавка лекарство или медикамент, минималната ефективна доза е и най-здравословната доза. Предозирането на каквото и да било вещество може да причини сериозни последици за здравето.

Освен увеличаването на мускулната маса, Кардарин се използва и за други медицински цели, сред които лечение на сърдечносъдови заболявания, затлъстяване и други заболявания. Това SARM вещество се свързва ефективно с Пероксизом Пролифератор – Активни Рецепттори (PPAR), като осигурява повече енергия за по-дълъг период от време. Разработено е от Glaxo Smith Kline и Ligand Pharmaceuticals през 1990-та година, като в началото целта му е била да се използва при сърдечносъдови заболявания.

 Някои от популярните ползи от Кардарин са:

Намалява риска от диабет
Стопява излишните мазнини
Стимулира отслабването
Редуцира нивата на лош холестерол
Увеличава наличието на добър холестерол






Няма коментари:

Публикуване на коментар