вторник, 16 април 2019 г.

GOLD SARMS Andarine S4


GOLD SARMS ANDARINE S4

Андарин S4 е САРМ със сходни свойства като на популярните стероиди Anavar и Winstrol, но най-уникалното му свойство е, че може да сведе до минимум липопротеин липаза – ензим който причинява натрупване на мазнини. Това автоматично означава, че с Andarine мазнините ще ви се лепят изключително трудно. Освен това,Андарин С4 същевременно подържа и дори повишава мускулната маса при диета богата на калории. Подобрява “естетичният” вид на мускула с минимално или никакво задържане на вода. Ще може да постигнете удивителни резултати без употребата на анаболни стероиди.

Начинът по който работи Андарин е доста сходен с този по който работи тестостеронът. Andarine S4 се свързва с андрогенните рецептори на мускулите и костите като подобрява протеиновият синтез, което от своя страна допринася за изграждане на по-голяма мускулна маса и укрепване на стави и кости. 

Андарин е многократно по-ефективен при комбинация с Остарин и Кардарин. Тази комбинация дава бързи резултати при покачване на чиста мускулна маса, дори и при дефицит на калорий. Ако целта е мускулна маса и релеф, решението е Andarine в съчетание с Остарин и Кардарин.

Фармакологично действие на андарин

Andarine S-40503 не е пептид или стероид. Той не съдържа изкуствен тестостерон, но действа по подобен начин на отделните групи андрогенни рецептори, принуждавайки ги да променят структурата си и да произвеждат андрогенни ефекти на клетъчно ниво, поради което мускулната маса нараства и енергийните запаси на организма се изразходват активно - запас от мазнини. При приема на сарма се отбелязва намаляване на подкожните мазнини. Това обяснява ефекта от проникването на мускулния релеф. Andarine не е лекарство за заместителна терапия. Когато го приемате, няма корекция на хормоналния фон, той не пречи пряко или косвено в работата на ендокринните жлези, не засяга сексуалните функции.


Ползи от Приема на GOLD SARMS Андарин

SARMS вещества като Андарин не трябва да се сметат за стероиди, тъй като те нямат толкова силен андрогенен и анаболен ефект. Сред ползите от GOLD SARMS Андарин са:

    Стимулира изгарянето на мазнини
    Подобрява мускулната маса
    Подпомага издръжливостта и осигурява сила
    Осигурява ви перфектна фигура
    Може да бъде комбиниран с други SARMS



Няма коментари:

Публикуване на коментар