събота, 13 април 2019 г.

Как работят SARMs?



Не е нужно да изглеждате като среден културист, фитнес модел или спортист; всичко, което трябва да направите, е да използвате SARM. Ако не сте чували за тях или се нуждаете от повече информация, тази статия ще ви предостави всички подробности относно това лекарство. Те са селективни андрогенни рецепторни модулатори, които показват същия ефект като този на андрогенните лекарства, но единствената разлика е, че те са по-селективни в действието си. SARMs са химически подобни на стероидите и са също толкова ефективни за увеличаване на загубата на мазнини и мускулния растеж. Доколкото ползите от SARMs са идентични с тези на анаболните стероиди, тяхното селективно действие прави нежеланите реакции на SARMs по-малко. Това означава, че след като решите да използвате SARMs, можете да се сбогувате с проблемите на хормоналния дисбаланс, акнето, вирилизацията при жените и проблемите с простатата, които могат да бъдат предизвикани от употребата на някои стероиди.

SARMs съществуват от Втората световна война и са разработени чрез модифициране на молекулата на тестостерон. В 40s, те са били използвани при лечението на остеопороза, рак и други заболявания, които са довели до загуба на мускули и кости. Днес на пазара има много видове SARM, включително МК-2866, LGD4033, YKII, RAD140, MK677, и други. Може би се чудите защо всички те имат буквено-цифрови имена. Причината е, че фармацевтичните маркетолози все още не са ги назовали, защото все още не са одобрени от медицинска гледна точка.
sarms cena Как работят SARM?
За да знаете как работят SARM, трябва да разберете как работят хормоните в нашите органи. Хормоните действат като посланици в тялото чрез комуникация с клетките. След като комуникацията приключи, специфичните команди се изпълняват.


Хормоните, които повишават мъжествеността (намалени нива на мазнини в тялото, по-големи мускули, окосмяване по лицето и по-дълбок глас), се наричат ​​андрогени. Има редица от тях, включително тестостерон. Ето начини как андрогените изпълняват функциите си в организма;
sarms ceni
Те се превръщат в DHT (дихидротестостерон) хормон и по-късно се свързват с андрогенни рецептори.
Свързват се с клетките на организма с андрогенни рецептори.
Те се превръщат в естрадиол (естроген) хормон, който след това се свързва с естрогенния рецептор.
Обикновено тялото ви регулира производството на андрогени, за да предотврати техния дисбаланс. Когато се вземат анаболни стероиди, клетките се заливат с андрогени и всички рецептори стават наситени. Следователно се изпраща съобщение до всички клетки на тялото, които водят до техния растеж. Това може да бъде предимство за всеки, който иска да натрупа мускули, но в същото време е и недостатък.

Той идва с големи странични ефекти, някои от които са обратими, а други не. Обратимите странични ефекти включват по-нисък брой на сперматозоидите, повишена агресия и повишено кръвно налягане. Може също да причини мазна кожа и коса, кисти, акне и тестикуларна атрофия. Необратимите включват; гинекомастия, чернодробно заболяване, сърдечна дисфункция и плешивост на мъжкия модел. Стероидите също водят до пристрастяване и потребителите може да се наложи да ги използват до края на живота си.


Именно поради горепосочените причини учените са решили да излязат на стероид-подобни лекарства, които дават подобни ползи на тези на стероидите, но не водят до увреждане на здравето и благосъстоянието на човека.

За щастие, SARMs работят точно като стероиди, като стимулират андрогенните рецептори, но го правят само в костните и мускулните клетки. Това означава, че всички останали клетки в тялото не се променят. САРМ могат да направят това, защото;

Те са по-добре привлечени от специфични тъкани като костите и мускулите, а не за други като мозъка, черния дроб и простатата.
Те не се превръщат в нежелани молекули като естроген или ДХТ, които могат да причинят нежелани странични ефекти.

За разлика от обикновените стероиди, SARM не потискат производството на естествен тестостерон, което го прави много лесно да се възстанови след цикъла на SARMs.




Няма коментари:

Публикуване на коментар