вторник, 16 април 2019 г.

GOLD SARMS Ostarine MK-2866


Остарин не е просто суплемент за мускулна маса, познат още като Ostarine MK-2866, той е част от селективни андрогенни рецепторни модулатори  или на кратко САРМс. Остарин МК-2866 се свързва с андрогенния рецептор (AR) и показват остео (кост) и мио (мускулна) селективна анаболна активност. Връзката и стимулирането усилват протеиновия синтез и изграждат мускули. Това което прави Ostarine MK-2866 уникален и незаменим елемент в бързото изграждане на мускулна маса е способността му да заздравява и предпазва мускулите, ставите и костите от травми.

Как Действа Остарин (MK-2866)


Селективните Модулатори на Андрогенните Рецептори се свързват със специфични андрогенни рецептори в костите и в мускулите, като по този начин водят до анаболен ефект. Ефектът на Остарин се изразява в развиване на мускулната маса, но за разлика от стероидите, прохормоните и дори самия тестостерон, той не причинява вреда на черния дроб, простатата или на други органи, като например репродуктивните.
sarms cena Ползи от приема на Остарин

Както при останалите SARMS, Остарин има свои плезни свойства, от които можете да се възползвате. Най-популярните ефекти от Остарин включват:

Стимулиране на мускулния растеж
Елиминиране на излишните мазнини
Няма токсичен ефект върху органите





1 коментар: