четвъртък, 18 април 2019 г.

САРМС/SARMS СРЕЩУ СТЕРОИДИТЕ


САРМс действат по почти същият начин по който действат и стероидите, но тогава какво ги прави толкова различни, и как така нямат тези силни странични ефекти които можеш да получиш от стероидите?
Методът по който действат САРМс е специфичен, тоест те засягат само тъканите в които искаш да предизвикаш растеж и подобрение а именно, мускулна тъкан и укрепване на костната структура. Стероидите от друга страна също ти дават това предимство, с малката подробност, че както стимулират растеж и промяна в мускулната тъкан така и засягат второ-степенни органи.
сарм цена
Най-често засегнати органи от стероидите са тестисите, те намалят и съответно тотално спират да произвеждат тестостерон защото тялото получава достатъчно от външен източник (стероиди). Най-страшното в този случей е никога повече да не си възвърнеш нормалната продукция на собствен тестостерон и съответно за да се чувстваш и функционираш нормално трябва да се подложиш на хормонална терапия до края на животът си. Други органи които могат да пострадът са черният дроб, поради високата токсичност на стероидите. Също така простата и сърцето могат да се уголемят правейки вероятноста от Рак по-голяма.

САРМс НЕ засягат второстепенни органи, но въпреки това при засилен прием също могат да намалят прозводството на собственият ти тестостерон, защото ефекта им е толкова сходен, че организмът просто ги приема за тестостерон и намаля производството, но никога не го спира напълно. Затова след цикъл със САРМс не е необходима терапия, но въпреки това почивката е желателна.

1) САРМС | SARMS СИЛНИ ЛИ СА КОЛКОТО СТЕРОИДИТЕ?
Краткият отговор е НЕ.

САРМс имат ПОТЕНЦИАЛА на стеродите, тоест действат по сходен начин със сходни резултати, но ако трябва да ги сравняваме имат 70% от потентноста на стероидите, което е много впечетляващо поради факта, че изключват страничните ефекти които може да бъдат причинени от химията…

2) САРМС | SARMS КОМБИНАЦИЯ СЪС СТЕРОИДИ?
Да, SARMs могат да бъдат използвани в комбинация със стероидите, по 2 данчина:
sarm cena
–По време на терапия след цикъл. Най-популярният SARM за възтановяване и задържане на максимални количества мускулна маса, които си наптрупал по време на цикълът ти е Остарин МК2866. Подходящ за възтановителният период от 6 до 8 седмици, тъй като не оказва супресия на нивата на тестостеронът и в същото време има доста сходна реакция която може да очакваш от тестостерон. По този начин тои имитира действието му и ти позволява да запазиш натрупаната мускулна маса докато възтановиш собствената си продукция на тестостерон до нормални нива.

–Заедно със стероидите се използват САРМс които нямат толкова висока хормонална активност като Cardarine GW501516 и Ibutamoren MK677 (при условие, че не използвате синтетичен хормон на разтежа). Причината поради която не препоръчваме други SARMs заедно със стероиди е, че действието им е много сходно и ефектите се препокриват, тоест ако вземате друг тип SARM със стероди ефектът ще се изгуби заедно с напразно инвестираните пари. Кардарин и Ибутаморен от друга страна биха засилили ефекта от стероидите и биха ти помогнали да постигнеш по голям резултат. 



Няма коментари:

Публикуване на коментар